Turite klausimų? Kreipkitės drąsiai: info@ascentuals.eu +370 7 00 66066

Privatumo politika

SĄVOKOS:

  1. Svetainė – internetinė aromaterapijos ir kosmetikos prekių parduotuvė ascentuals.eu, kuri yra pasiekiama internetiniu adresu ascentuals.eu .
  2. ASCENTUALS.EU – KIKA LT, UAB, Lietuvos Respublikoje įsteigta uždaroji akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas – 133095117, registruotos buveinės adresas –  Maironio gatvė 11, LT-44298, Kaunas, el. pašto adresas – info@ascentuals.eu, telefono numeris – 8 700 550 05.
  3. Vartotojas – bet kuris prisiregistravęs prie Svetainės asmuo (tiek fizinis asmuo, tiek juridinis asmuo).
  4. Naudotojas – bet kuris neprisiregistravęs prie Svetainės asmuo (tiek fizinis asmuo, tiek juridinis asmuo), kuris naudojasi Svetaine.
  5. Paslaugos – ASCENTUALS.EU Svetainėje siūlomas prekių, susijusių su kūno, odos, plaukų priežiūra bei aromaterapija, pardavimas ir pristatymas klientams bei kitos paslaugos, kurios gali būti nuolatos atnaujinamos, papildomos ar keičiamos Svetainėje, ir visada sąvoka Paslaugos apims visas tokias paslaugas, nurodytas Svetainėje.
  6. Paskyra – ASCENTUALS.EU nuoroda atitinkamame internetiniame puslapyje.
  7. Partneriai – yra laikomi tokie juridiniai asmenys, su kuriais ASCENTUALS.EU bendradarbiauja teikdama Paslaugas Svetainėje.
  8. Slapukas – tai nedidelis failas, kuris siunčiamas į įrenginį, bet kuriam asmeniui besilankant Svetainėje.
  9. Naršyklė – yra programa, skirta atvaizduoti internetinius puslapius (tinklalapius) žiniatinklyje ar asmeniniame kompiuteryje.
  10. Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai.
  11. Asmens duomenų gavėjas – juridinis ar fizinis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, įskaitant Partnerius.
  12. Privatumo politika – dokumentas, kuriame yra numatytos pagrindinės asmens duomenų ir kitos svarbios informacijos rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės, naudojantis Svetaine.
  13. Įstatymas – LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas.
  14. Svetainės administratorius – už Svetainės administravimą atsakingas asmuo.
  15. IP adresas – kiekvienam prie interneto prijungtam kompiuteriui priskirtas unikalus numeris, kuris žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas. Kadangi šie numeriai paprastai priskiriami pagal šalies blokus, IP adresas gali būti dažnai naudojamas šaliai, kurioje kompiuteris prijungiamas prie interneto, identifikuoti.

 

BENDROSIOS NUOSTATOS

  1. Svetainės Privatumo politikoje yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų ir kitos asmeniui svarbios informacijos rinkimo, kaupimo ir jų tvarkymo taisyklės Vartotojui ir/ar Naudotojui naudojantis Svetaine bei užsakant Svetainėje teikiamas Paslaugas.
  2. Privatumo politika skirta apsaugoti ir ginti Svetainės Vartotojų ir/ar Naudotojų Asmens ir kitus duomenis nuo neteisėto naudojimo.
  3. Tiek Vartotojai, tiek Naudotojai laikomi susipažinę su šia Privatumo politika, kai jie ją gauna elektroniniu paštu registruodamiesi Svetainėje, arba užsisakydami atitinkamas Paslaugas. Su šiuo Svetainės dokumentu galite susipažinti bet kuriuo metu Svetainėje, taip pat jį galite parsisiųsti ir atsispausdinti iš pačios Svetainės. Apie visus būsimus Privatumo politikos pasikeitimus ir/ar papildymus Vartotojai ir Naudotojai visuomet bus informuoti tiek Svetainėje, tiek elektroniniu paštu, kai pirmą kartą po tokių pakeitimų užsisakys Paslaugas ir/ar registruosis prie Svetainės.
  4. Ši Privatumo politika taikoma visais atvejais, kai ASCENTUALS.EU gauna Asmens duomenis dėl to, kad Vartotojas ir/ar Naudotojas užsisako ir/ar įgyja per Svetainę Paslaugas. Vartotojai ir/ar Naudotojai turėtų atkreipti dėmesį, kad jiems užsisakius Paslaugas, kurias teikia ASCENTUALS.EU Partneriai, jų Asmens duomenų apsaugai papildomai gali būti taikomos Partnerių Privatumo politikos, už kurias ASCENTUALS.EU neatsako. Taip pat ASCENTUALS.EU norėtų atkreipti dėmesį, kad Svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius, ir kad ASCENTUALS.EU nėra atsakingas už tokių interneto tinklalapių turinį ir/ar jų naudojamus privatumo politikos užtikrinimo metodus, todėl prieš pateikiant kokią nors informaciją apie save Vartotojas ir/ar Naudotojas turėtų susipažinti su atitinkamo interneto tinklalapio taisyklėmis, privatumo politika ir kitais dokumentais.
  5. Asmenys, norintys registruotis Svetainėje, privalo pateikti savo elektroninis paštą, sugalvotą Vartotojo vardą bei slaptažodį. Registracijos metu yra sukuriamas Vartotojo profilis. Vartotojas gali bet kuriuo metu koreguoti, pildyti arba deaktyvuoti savo profilį.

 

III. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR SAUGOJIMAS

  1. Priklausomai nuo Vartotojo ir/ar Naudotojo užsakomų konkrečių Paslaugų pobūdžio yra renkami ir saugomi šie Asmens duomenys – vardas, pavardė, gyvenamoji vieta, telefono numeris, elektroninio pašto adresas.
  2. Svetainėje yra naudojami Slapukai:
  • _dc_gtm_UA-# – „Google“ žymų tvarkyklė naudoja „Google Analytics“ scenarijaus žymos įkėlimui valdyti. Galioja 1 dieną.
  • _gcl_au – slapukas, naudojamas „Google AdSense“ eksperimentams, susijusiems su reklamos efektyvumu. Galioja 3 mėnesius.
  • _gac, _ga  – Google Analytics slapukai, skirti vartotojams atpažinti. Galioja 2 metus.
  • _gat, _gid – Google Analytics slapukai, skirti vartotojams atpažinti. Galioja 1 dieną.
  • _fbp – „Facebook“ naudojama daugybei reklaminių produktų, tokių kaip trečiųjų šalių reklamuotojų siūlymai realiuoju laiku, pristatyti. Galioja 3 mėnesius.
  • admin_sid – slapukas, skirtas laikyti administratoriaus sesijos ID. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • ads/ga-audiences – „Google AdWords“ naudojama norint iš naujo pritraukti lankytojus, kurie, tikėtina, konvertuosis į klientus, atsižvelgiant į lankytojo elgesį internete visose svetainėse. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • collect – naudojamas „Google Analytics“ duomenims apie lankytojo įrenginį ir elgseną siųsti. Seka lankytoją per įrenginius ir rinkodaros kanalus. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • CONSENT – naudojamas nustatyti, ar lankytojas priėmė rinkodaros kategoriją slapukų juostoje. Šis slapukas yra būtinas, kad svetainė atitiktų GDPR. Galioja 6110 dienų.
  • CookieConsent – saugo vartotojo slapuko sutikimo būseną dabartiniam domenui. Galioja 1 metus.
  • displayedCookiesNotification – slapukas, skirtas laikyti informaciją, ar jau buvo parodyta sutikimo su slapukais žinutė. Galioja 30 dienų.
  • fbm_, fbsr_ – „Facebook“ slapukas, skirtas prisijungimui į ascentuals.eu su „Facebook“. Galioja 1 metus.
  • fbssls_809278389927944 – naudoja ascentuals.eu. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • IDE – slapukas skirtas, kad  „Google Dou bleClick“ užregistruotų ataskaitą apie e. svetainę ir vartotojo veiksmus, skelbimo efektyvumo matavimo tikslais, siekiant rodyti tikslinius skelbimus vartotojams. Galioja 1 metus.
  • YSC – registruoja unikalų ID, kad būtų saugoma statistika apie vaizdo įrašus iš „YouTube“, kuriuos vartotojas matė. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • yt.innertube::nextId, yt.innertube::requests – registruoja unikalų ID, kad būtų saugoma statistika apie vaizdo įrašus iš „YouTube“, kuriuos vartotojas matė. Galioja nuolatos.
  • yt-remote-cast-installed, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name – saugo vartotojo vaizdo grotuvo nuostatas naudodamas įterptą „YouTube“ vaizdo įrašą. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id – saugo vartotojo vaizdo grotuvo nuostatas naudodamas įterptą „YouTube“ vaizdo įrašą. Galioja nuolatos.
  • language – slapukas, skirtas saugoti pasirinktą kalbą. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • NID – užregistruoja „Aunique ID“, nustatantį grąžą vartotojo įrenginyje. ID naudojamas tiksliniams skelbimams. Galioja 6 mėnesius.
  • omnisendAnonymousID – „Omnisend“ slapukas, skirtas vartotojui atpažinti. Galioja 1 metus.
  • omnisendCartProducts, omnisendSessionID – „Omnisend“ slapukas, skirtas identifikuoti prekes, esančias krepšelyje, ir pagal tai siųsti pakartotinius pranešimus. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • pagead/1p-user-list/# – seka, jei vartotojas domisi konkrečiais produktais ar įvykiais keliose svetainėse ir nustato, kaip vartotojas naršo tarp svetainių. Tai naudojama vertinant reklamos pastangas ir palengvina persiuntimo mokesčių mokėjimą tarp svetainių. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • pagead/landing – renka duomenis apie lankytojų elgseną iš kelių svetainių, norėdamas pateikti tinkamesnę reklamą. Tai taip pat leidžia svetainei apriboti, kiek kartų jiems rodoma ta pati reklama. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • RUL – „DoubleClick“ naudoja, norėdamas nustatyti, ar tinkamai rodoma svetainės reklama - tai daroma siekiant padidinti jų rinkodaros pastangas. Galioja 1 metus.
  • sid – slapukas, skirtas saugoti sesijos identifikaciniam numeriui. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • sid_key – slapukas, skirtas saugoti sesijos identifikacinio numerio raktui. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • soundestID – „Omnisend“ slapukas. Suteikia unikalų ID kiekvienam vartotojui. Renkama informacija yra skirta reklaminiam turiniui tobulinti. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • soundest-recovery – „Omnisend“ slapukas, skirtas atpažinti vartotoją.
  • soundest-views – „Omnisend“ naujienlaiškių siuntimo įrankio slapukas. Renkama informacija yra skirta reklaminiam turiniui tobulinti. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • test_cookie – slapukas, naudojamas patikrinti, ar vartotojo naršyklė palaiko slapukus. Galioja 1 dieną.
  • tr –„Facebook“ naudojama daugybei reklaminių produktų, tokių kaip trečiųjų šalių reklamuotojų siūlymai realiuoju laiku, pristatyti. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • user_token – naudoja ascentuals.eu. Galioja 6 mėnesius.
  • VISITOR_INFO1_LIVE – bando įvertinti vartotojų pralaidumą puslapiuose su integruotais „YouTube“ vaizdo įrašais. Galioja 179 dienas.
  • www_ascentuals_eu – naudoja ascentuals.eu. Galioja iki naršymo pabaigos.

 

www.facebook.com ir staticxx.facebook.com slapukai:

  • 2 x fr – slapukas, skirtas rinkti informaciją apie neprisijungusių vartotojų elgseną svetainėje. Jis yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją bei pasiūlymams optimizuoti ir pateikti „Facebook“ tinkle. Galioja 3 mėnesius.
  • facebook.com ir staticxx.facebook.com slapukai egzistuojantys tik vartotojui esant prisijungusiam prie „Facebook“:
  • 2 x c_user – slapukas, skirtas saugoti „Facebook“ paskyros raktą. Galioja 3 mėnesius.
  • 2 x datr – slapukas, skirtas saugoti „Facebook“ vartotojo duomenims. Galioja 2 metus.
  • 2 x locale – slapukas, skirtas saugoti informaciją apie vartotojo kalbos pasirinkimą „Facebook“ paslaugoje. Galioja 7 dienas.
  • 2 x sb – slapukas, leidžiantis „Facebook“ socialiniam tinklui rodyti reklamą. Galioja 2 metus.
  • 2 x wd – slapukas, skirtas reguliuoti „Facebook“ puslapio dydį vartotojo ekrane. Galioja 7 dienas.
  • 2 x xs – slapukas, skirtas autentifikuoti vartotoją su „Facebook“. Galioja 3 mėnesius.

 

Slapukai, kurie susikuria tik administratoriams:

  • oxadminhistory – „Omnisend“ slapukas, skirtas saugoti administratoriaus lankytus puslapius paskutinio prisijungimo metu. Galioja iki naršymo pabaigos.
  • oxidadminlanguage – slapukas, skirtas saugoti administratoriaus vartojamos kalbos pavadinimams. Galioja 1 metus.
  • oxidadminprofile – slapukas, skirtas saugoti paskutiniam naudotam administratoriaus profiliui. Galioja 1 metus.

 

  1. Vartotojas ir/ar Naudotojas išreiškia savo išankstinį laisvanorišką sutikimą leisti ASCENTUALS.EU įrašyti slapukus spausdamas mygtuką „SUTINKU“ žemiau nurodytu būdu: „Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (angl. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas. Jei nesutinkate spauskite čia. Jei sutinkate, spauskite SUTINKU“.
  2. Naršyklės nustatymais jūs galite ištrinti arba blokuoti visus šiuos Slapukus, bet tokiu atveju dalis Svetainės neveiks.

 

ASMENS DUOMENŲ NAUDOJIMO TIKSLAI:

  1. ASCENTUALS.EU naudoja Asmens duomenis šiais tikslais:

    1.1 Svetainės Paslaugų užsakymo tikslais. Norėdami užsisakyti Svetainėje siūlomas Paslaugas Vartotojas ir/ar Naudotojas turi pateikti Asmens duomenis tiek, kiek reikia konkrečiai Paslaugai užsakyti.

    1.2 Efektyvaus su gyvūnais susijusių Paslaugų, siūlomų Svetainėje, teikimo tikslais. ASCENTUALS.EU rūpinasi, jog Svetainėje siūlomos Paslaugos bei jų užsakymas būtų efektyvus, taip pat kad būtų galima išvengti asmens tapatybės vagystės atvejų.

    1.3 Norint užtikrinti nuolatinį Svetainės Paslaugų tobulinimą ir vystymą bei pateikti Vartotojui ir/ar Naudotojui kuo geresnius Paslaugų pasiūlymus, ASCENTUALS.EU turi teisę naudoti Asmens duomenis ir rinkodaros tikslais, kai Vartotojas ir/ar Naudotojas išreiškia savo sutikimą (pvz., pažymint atitinkamą laukelį varnele, užsisakius naujienlaiškį ir kt.).

    1.4. Tiesioginės rinkodaros tikslais ASCENTUALS.EU renka šiuos asmens duomenis: elektroninį paštą. Sutikimas, kad Asmens duomenys būtų naudojami rinkodaros tikslais, išreiškiamas pažymint atitinkamą laukelį varnele.

    1.5. Visi asmens duomenys renkami tiesioginės rinkodaros ir kitais tikslais atitinka Įstatymo ir Bendrųjų reikalavimų nuostatas.

    1.6. Vartotojas ir/ar Naudotojas bet kada gali atšaukti šį savo sutikimą atsiųsdamas elektroninį laišką Svetainės administratoriui info@ascentuals.com.

    1.7. Administruodamas Svetainę ir diagnozuodamas galimus sutrikimus Svetainės administratorius gali naudoti Vartotojų ir/ar naudotojų IP adresus.

 

PASKYROS

  1. ASCENTUALS.EU Paskyros yra nuorodos tam tikruose internetiniuose puslapiuose, kuriuose gali būti talpinama ta pati informacija, kaip ir Svetainėje, nes ASCENTUALS.EU yra tiek Svetainės, tiek Paskyrų valdytojas. Svetainės Paskyrų naudotojams taikoma to internetinio puslapio, kuriame yra ASCENTUALS.EU Paskyra, Privatumo politika ir to puslapio taisyklės, taip pat ši Privatumo politika ir kitos Svetainėje publikuojamos ASCENTUALS.EU taikytinos taisyklės.
  2. ASCENTUALS.EU turi Paskyras šiuose internetiniuose puslapiuose:

2.1. ASCENTUALS (socialinis tinklas „Facebook“).

 

ASMENS DUOMENŲ TEIKIMAS

  1. ASCENTUALS.EU informuoja, jog neperduoda nei atlygintinai, nei neatlygintinai ar kitokiu būdu neatskleidžia Asmens duomenų tretiesiems asmenims, esantiems tiek Lietuvos Respublikoje, tiek Europos Sąjungos šalyse ir kitose užsienio valstybėse, išskyrus žemiau nurodytus atvejus:

1.1. jei yra Vartotojo ir/ar Naudotojo sutikimas;

1.2. teikiant Svetainėje siūlomas Paslaugas – Partneriams arba įgaliotiems tretiesiems asmenims, kurie tvarko Asmens duomenis ASCENTUALS.EU pavedimu šioje Privatumo politikoje nurodytais tikslais, pavyzdžiui, mokėjimų atlikimas, pristatymo paslaugų užsakymas ir pan.;

1.3. teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką;

1.4. jeigu būtina užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms arba būtina jas tirti.

  1. ASCENTUALS.EU asmens duomenų tvarkytojai yra šie: UAB „NFQ Technologies“, UAB „Electronic lab“, UAB „Kirotech“, UAB „Lutex“.

 

VII. ASMENS DUOMENŲ KOREGAVIMAS, PAPILDYMAS IR IŠTRINIMAS

  1. Vartotojas ir/ar Naudotojas suteikia teisę ASCENTUALS.EU rinkti, valdyti, tvarkyti ir saugoti Vartotojo ir/ar Naudotojo Asmens duomenis tokia apimtimi ir tokiais tikslais, kaip numatyta Privatumo politikoje ir kituose Svetainės dokumentuose. Vartotojas ir/ar Naudotojas turi teisę atšaukti savo leidimą ASCENTUALS.EU rinkti, valdyti ir tvarkyti jo Asmens duomenis bet kuriuo metu, reikalauti nutraukti rinkti, tvarkyti ir valdyti jo Asmens duomenis, panaikinti Asmens duomenis bei panaikinti jo profilį. Sutikimo rinkti, valdyti ir tvarkyti Vartotojo ir/ar Naudotojas Asmens duomenis davimas ar atšaukimas galioja tik į priekį. ASCENTUALS.EU iš Vartotojo ir/ ar Naudotojo gavęs tokį pranešimą nedelsiant sustabdo to Asmens duomenų tvarkymą, tačiau tai nereiškia, kad ASCENTUALS.EU turi ištrinti/sunaikinti Asmens duomenis, jeigu turi pagrindą juos saugoti.
  2. Vartotojas ir/ar Naudotojas turi teisę susipažinti su savo Asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius asmens duomenis ASCENTUALS.EU surinko ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi, kokiems gavėjams jie teikiami ir buvo teikti, Vartotojas/Naudotojas turi iš anksto kreiptis į ASCENTUALS.EU el. pašto adresu, nurodytu šioje Privatumo politikoje. ASCENTUALS.EU įgyvendina Vartotojo ir/ar Naudotojo teisę susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis per 30 kalendorinių dienų nuo Vartotojo ir/ar Naudotojo prašymo gavimo.
  3. Jeigu susipažinę su savo Asmens duomenimis Vartotojas ir/ar Naudotojas nustato, kad Asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs, turi teisę kreiptis į ASCENTUALS.EU elektroniniu pašto adresu prašydami ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių Asmens duomenų tvarkymo veiksmus. Asmens duomenys taisomi ir naikinami arba jų tvarkymo veiksmai sustabdomi pagal duomenų subjekto tapatybę ir jo Asmens duomenis patvirtinančius dokumentus. ASCENTUALS.EU įgyvendina Vartotojo ir/ar Naudotojo teisę sustabdyti asmens duomenų tvarkymą (arba asmens duomenis sunaikinti) per 5 darbo dienas nuo Vartotojo ir/ar Naudotojo prašymo gavimo.
  4. ASCENTUALS.EU Asmens duomenis saugo 5 (penkerius) metus nuo jų pateikimo, išskyrus, jei šioje Privatumo politikoje yra numatytas kitoks saugojimo terminas.
  5. Vartotojas ir/ar Naudotojas iš anksto sutinka, kad jo duomenis ASCENTUALS.EU turi teisę laikyti iki kol bus baigtas atsakingų institucijų tyrimas, jeigu jo duomenimis buvo pasinaudota vykdant neteisėtą veiką ar tapatybės vagystei ar kitam pažeidimui, dėl kurio buvo ar bus atliekamas atitinkamų teisėsaugos institucijų tyrimas, jeigu ASCENTUALS.EU yra gavęs skundų, susijusių su atitinkamu Vartotoju ir/ar Naudotoju, ar jeigu ASCENTUALS.EU yra pastebėjęs atitinkamo Vartotojo ir/ar Naudotojo padarytus Privatumo politikos ir/ar Svetainėje esančių taisyklių pažeidimus ar esant kitiems teisėtiems tikslams saugoti Asmens duomenis.
  6. Įgyvendindami aukščiau minėtas teises Vartotojas ir/ar Naudotojas gali kreiptis į ASCENTUALS.EU el. paštu info@ascentuals.eu.

 

VIII. ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

  1. ASCENTUALS.EU užtikrina, jog Vartotojo ir/ar Naudotojo pateikiami Asmens duomenys Svetainėje būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: neteisėto Asmens duomenų pakeitimo, atskleidimo ar sunaikinimo, asmens tapatybės vagystės, sukčiavimo bei Asmens duomenų apsaugos lygis atitiktų Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.
  2. Vartotojas įsipareigoja ir privalo saugoti savo prisijungimo prie Svetainės slaptažodį ir prisijungimo vardą bei kitus duomenis. Tiek Vartotojas, tiek Naudotojas įsipareigoja ir privalo jokiems kitiems tretiesiems asmenims neatskleisti Asmens duomenų nei apie save, nei apie trečiuosius asmenis, jeigu tokie trečiųjų asmenų Asmens duomenys jam teko prieinami, ir iš karto apie matomus pažeidimus informuoti ASCENTUALS.EU.

 

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. Ši Privatumo politika galioja nuo 2018 m. gegužės 20 d. Apie bet kokius Privatumo politikos pasikeitimus Vartotojai ir/ar Naudotojai bus informuoti Svetainėje ir siunčiant pranešimus elektroninio pašto adresu.
Pirmas sužinok apie A‘Scentuals naujienas